Am cumparat o casa in Oras Pantelimon cu teren de 222 mp, am facut si contractul de concesiune pe 49 de ani si trebuie sa dau 1$ pe metrul patrat pe an pina acum nu am platit pentru ca m-am luat dupa mai multi care au spus ca ei au accelasi contract si platesc 20 ron pe an . Cind am fost la primarie sa platesc impozitul si la casa si la teren am vrut sa platesc si concesiunea toata cu gindul ca mai mult de 150 ron nu face dar surpriza caserita se uita la calculator si nu pricepea nimic din cit am de platit concesiunea deci nu mi-a spus nici o suma de bani sa zica ceva nimic am platit impozitul pe casa si pe teren vreo 700 de ron pe 4 ani si pentruconcesiune ma trimis la domnul inspector am fost si la dinsul si ma trimitea inapoi la caserie ca acolo aflu cit am de platit atunci i-am zis ca caserita ma trimis sa uitat pe contract si a facut un calcul am de dat 4000 de ron . Pai cum vine asta uni dau 20 de ron pe an si eu trebuie sa platesc tot contractul .Ca aia cica vor primi instintare ca trebuie sa plateasca si ei dar de ce nu trimit si la mine in fiecare an cum cred ca ar fi normal . si de ce trebuie sa platesc si 1$ mp pe an si impozit pe teren?????????? de parca as fi proprietar pe teren . Am trimis e-mail si la primar si la secretariatul primariei de 3 luni nu am primit nici un raspuns
In momentul in care ati semnat contractul de concesiune v-ati obligat sa platiti suma specificata in contractul dvs ,deci nu aveti nici o treaba cu ceilalti concesionari...Nu sunteti singurul, asemenea cazuri se intalnesc pe toate drumurile, ...puteti doar sa va judecati cu consiliul local/judetean,dar sunt bani pierduti...
In legatura cu instiintarile, primariile motiveaza ca sunt multi datornici si nu sunt fonduri suficiente pentru cheltuielile de transmitere prin posta,dar adevaratul motiv e ca din penalitatile acumulate ,un procent de 15% ajung la functionarii institutiilor,sub forma de stimulente...