avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aprobare sistem de supraveghere video parcare bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aprobare sistem de supraveghere video parcare bloc

Buna ziua,
Urmeaza sa instalez un sistem de supraveghere video pentru 3 scari de bloc 3 camere dome pentru monitorizarea intrarii in bloc si 5 pentru perimetrul blocului ( locurile de parcare)
Firma care se va ocupa de instalarea sistemului de monitorizare [EDIT] m-a trimis mai intai la primarie sa obtin autorizatie pentru monitorizarea parcarii.
Dansii au comunicat ca nu pot face instalarea in perimetrul blocului daca nu am aceasta autorizatie.
As dorii sa stiu daca este necesara aceasta autorizatie daca 99% din locatari si-au dat accordul pentru instalarea camerelor de supraveghere.
Mentionez faptul ca parcarea care va fi supravegheata este platita. si apartine ps3.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2011
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:19, 3 Decembrie 2011
Stiti ce nu inteleg eu? De trebuiesc alte aprobari decat vointa celor 99% dintre proprietari?
Camerele de supraveghere sunt montate undeva pe bloc, ceva balcoane, undeva unde sa fie in siguranta, sa li se poata conecta ceva cable sau mai stiu eu ce (pot fi si Wi-Fi), in sfarsit aceste camere ”vor privi” zona dvs. de interes -parcari... Este ca si cum eu m-as uita de pe balcon sa vad daca auto mai este acolo... Pentru asta este nevoie de autorizatie? Am sa intreb la o cunostinta, ei la as. prop. au camere peste tot, inclusiv in lifturi si-mi povestea ca actele de vandalism cat si altele... au disparut cu desavarsire.
Apropo's de supravegere parcare: am vazut, nu chiar de mult la TV cum un ditamai politist cu oarece functii la gheveizer a zgariat cu cheia masina unei vecine care chipurile ar fi parcat pe "locul lui" . Din cate am inteles, a achitat paguba si a fost dat afara si din politie...
Va doresc succes in demersul dvs.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare camere video pe bloc crisalexa crisalexa Asociatia de proprietari din blocul unde locuiesc se confrunta cu urmatoarea situatie: Urmare a discutiei purtate si a acordului obtinut in cadrul Adunarii ... (vezi toată discuția)
Autorizatie urgent jambonica jambonica Am o societate de instalatii si am fost solicitat de catre o asociatie de proprietari pentru a le monta camere video pe scara blocului. Mentionez ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Instalarea de camere de supraveghere in holul blocului sandrad sandrad Buna ziua. Suntem o asociatie de proprietari care dorim sa instalam o camera de supraveghere la parterul blocului, avind in vedere ca anumiti proprietari ... (vezi toată discuția)