avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident pagube materiale cu alcool help
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident pagube materiale cu alcool help

Am produs un accident din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum am fost testat cu aparat etilotest mi-a iesit 0.5 am fost la spital sa mi s-e recruteze probe biologice la politie sa dau declaratie mentionez ca nu m-am opus cu nimic ba chiar am cooperat raspunzand pentru fapta mea pentru care momentan mi s-a luat permisul am primit dovada fara drept de conducere am primit amenda .
Cel pe care l-am lovit vrea sa-si bage masina in service si eu sa platesc daunele mentionez ca daunele se ridica la 1000e
mi s-a spus de la politie innainte sa plec sa ma duc sa-mi platesc analizele de sange si sa nu astept sa le platesca ipj pentru binele meu si dupa sa-l caut pe cel care se ocupa cu solutionarea dosarelor
Intrebarea mea este ce este de facut si la ce sa ma astept ?!

Multumesc Anticipat !
Cel mai recent răspuns: AnduCT , utilizator 14:00, 3 Decembrie 2011
pentru ca nu ati depasit 0,8 la mie fapta nu este infractiune, iar daca va intelegeti cu celalalt sofer si ii reparati masina (sa pastrati dovezile ca i-ati reparat masina) atunci nici el nu depune plangere pentru distrugere
va referiti 0.8 in aerul expiral sau in analizele de sange ?
in analizele de sange
inca nu am aflat rezultatul analizelor luni ma voi duce sa le platesc si in prealabil sa aflu concentratia de alcool in sange , daunele celui pe care l-am lovit le voi suporta pentru a nu depune plangere pentru distrugere. multumesc frumos pentru raspunsul prompt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fiind sub influenta alcoolului abcd77 abcd77 Buna ziua!Am fost prins de catre poltie conducand autoturismul matusii mele.Consumasem si alcool,mancasem foarte putin...la etilotest mi-a iesit 0.51.Inainte ... (vezi toată discuția)
Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului yomaryo yomaryo in data de 24.12.2011 prietenul meu a cazut si si-a pierdut cunostinta...am sunat la 112 ..bateria telefonului fiind descarcata mi se intrerupe apelu am apucat ... (vezi toată discuția)