Am produs un accident din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum am fost testat cu aparat etilotest mi-a iesit 0.5 am fost la spital sa mi s-e recruteze probe biologice la politie sa dau declaratie mentionez ca nu m-am opus cu nimic ba chiar am cooperat raspunzand pentru fapta mea pentru care momentan mi s-a luat permisul am primit dovada fara drept de conducere am primit amenda .
Cel pe care l-am lovit vrea sa-si bage masina in service si eu sa platesc daunele mentionez ca daunele se ridica la 1000e
mi s-a spus de la politie innainte sa plec sa ma duc sa-mi platesc analizele de sange si sa nu astept sa le platesca ipj pentru binele meu si dupa sa-l caut pe cel care se ocupa cu solutionarea dosarelor
Intrebarea mea este ce este de facut si la ce sa ma astept ?!
pentru ca nu ati depasit 0,8 la mie fapta nu este infractiune, iar daca va intelegeti cu celalalt sofer si ii reparati masina (sa pastrati dovezile ca i-ati reparat masina) atunci nici el nu depune plangere pentru distrugere
inca nu am aflat rezultatul analizelor luni ma voi duce sa le platesc si in prealabil sa aflu concentratia de alcool in sange , daunele celui pe care l-am lovit le voi suporta pentru a nu depune plangere pentru distrugere. multumesc frumos pentru raspunsul prompt
Suspendarea permisului
yomaryo
in data de 24.12.2011 prietenul meu a cazut si si-a pierdut cunostinta...am sunat la 112 ..bateria telefonului fiind descarcata mi se intrerupe apelu am apucat ... (vezi toată discuția)