avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie pensie de urmas

nepoata mea, eleva (16 ani) nu a primit 50% din pensia in plata a tatalui ei, asa cum prevede legea ! ce este de facut, deoarece pa casa de pensii i s-a raspuns ca s-a recalculat pensia si nu a corespuns cu cea in plata ?????
Cel mai recent răspuns: valentina50 , utilizator 17:23, 3 Decembrie 2011
puteti face o contestatie impotriva deciziei casei de pensii
contestatia s-a facut, dar am fost asigurati ca raspunsul va fi acelasi....si conform experientei, asa va fi !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuarea pensiei datorita recalcularii komisarul komisarul Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cu o problema destul de cidata pentru mine. Ma numesc Vintila Nina si sunt curator pentru tatal meu Bucur Ion internat ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie militara panther panther Va rog frumos sa-mi raspundeti: Tatal meu in luna decembrie a luat o pensie de 2.230 lei. In luna ianuarie pe fluturasul de pensie scrie 1.608 lei. In data de ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei pentru veniturile realizate in acord global si veniturile din prime adonisvigalex adonisvigalex Am iesit la pensie la limita de varsta in 28.03.2010 conform legii 19/2000. La stabilirea pensiei nu au luat in calcul si veniturile realizate in ... (vezi toată discuția)