avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria in uk
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria in uk

Sunt cetetean roman sosita de curand in uk Si locuiesc impreuna cu logodnicul meu,cetatean britanic. Ne cunoastem de 7ani si am decis sa ne casatorim in uk. Nu am inca un loc de munca in uk dar sunt in cautare deoarece stiu ca cetatenii romani au nevoie de permis de munca si este mai greu de obtinut.CE acte sunt necesare pentru a ne casatori aici si daca dupa casatorie mai trebuie sa detin permis de munca pentru a lucra?
[
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 12:55, 4 Decembrie 2011
Actele necesare le puteti afla acolo. Logodnicul trebuie sa stie. Cert este ca dupa casatorie nu va mai trebuie permis de munca. Totusi autoritatile competente trebuie sa va dea un document in acest sens.
Trebuie sa aveti certificatul de nastere apostilat, pasaportul sau CI, adeverinta de cutuma eliberata de ambasada sau consulatul Romaniei din care sa rezulte ca va puteti casatori, daca ati mai fost casatorita sentinta de divort apostilata, daca aveti copii certificatele de nastere apostilate, toate actele traduse si legalizate. Va puteti casatori si la ambasada sau consulatul nostru din UK. Daca va casatoriti la o primarie trebuie ca in termen de 6 luni sa va transcrieti(in Romania) sau sa va inscrieti(la ambasada sau consulat)certificatul de casatorie. Puteti sa delegati o persoana care sa se ocupe de acest lucru nu este necesar sa veniti dvs. in tara. Casa de piatra!:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in uk kryysa kryysa Impreuna cu prietenul meu suntem in UK de mai bine de jumatate de an. El este student si a obtinut YC iar eu lucrez ca au-pair live in. Dorim sa ne casatorim ... (vezi toată discuția)
Acte- casatoria barbat turc si femeie romanca debora debora Buna ziua. Prietenul meu este din Turcia si as doresc sa stiu care sunt actele necesare pentru casatorie la starea civila in Romania pentru un cetatean turc. ... (vezi toată discuția)