avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restante credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restante credit

Am avut niste probleme si am intarziat cu ratele .Am fost contactata de o firma de recuperare creantesi am fost avertizata sa-mi platesc restantele cu toate ca am explicat situatia.Neavand toata suma restanta mi-au spus sa-mi vand un obiect din casa pentru a-mi plati restanta . Este corect ?:(:(
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2011
Cristina Lucache, Alte profesii
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 20:04, 3 Decembrie 2011
normal ca nu e corect, insa ei vor sa-si reupereze prejudiciul si v-au dat o sugestie
Nu vindeti nimic, le cereti sa va faca o esalonare de plata.

Se poate. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cu rate la zi raysa raysa am obtinut ONU de credit bancar Cu ipoteca pe casa. Sunt cateva rata intarziat am Fost la Banca si ne-am inteles asupra ratelor. Cand am achitat si rata ... (vezi toată discuția)
Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Leasing masina mierloiu mierloiu buna ziua sunt un posesor al unui logan luat in leasig in luna martie a acestui an mai acum vreo 2 luni am intarziat cu plata ratelor .am inceput sa mai ... (vezi toată discuția)