avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita cu rate la zi
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita cu rate la zi

am obtinut ONU de credit bancar Cu ipoteca pe casa. Sunt cateva rata intarziat am Fost la Banca si ne-am inteles asupra ratelor. Cand am achitat si rata restanta Ultima mi sa spus ca mi sa preluat dosarul de catre o firma de recuperari. Nu inteleg de ce odata ce am colaborat Cu ei si ne-am inteles asupra ratelor de CE AU DAT Drumul este momentul Mai departe la firma de recuperare mia cerut sa le o foaie Dau. în semnatura Cu alb MEA SA Puna EI termenii si conditiile de îngrijire pe Fara le VOR SA SE mine.va consulte Cu Rog Nu stiu ajutatima CE SA FAC. VA multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 21:24, 21 Martie 2010
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati mesaje cu majuscule
2-Contactati recuperatorul pentru negociere esalonare plata
Discutiile cu reprezentantii bancii s-au materializat prinntr-un inscris sau a u fost doar verbale ? In masura in care aveti un inscris este in avantajul dvs. . Oricum si firma de recuperari va lua act de faptul ca "problema" s-a rezolvat , desi mi se parea normal ca banca al carui client sunteti sa ia legatura cu firma de recuperari cu care au contract pentru a nu incepe niociun demers . Totuyl se rezolva !
sunt mai multe de lamurit..,dar niciodata,in nici o imprejurare sa nu mai dati o semnatura'' in alb'' ;mergeti la banca si discutati cu ei ,intrebati-i de ce au ajuns la firma de recuperari daca dvs v-ati achitat o parte din credit si ati stabilit de comun acord celelalte rate,mergeti si discutati si cu recuperatorul,eventual discutati si luati-va si un avocat sa va ajute.Succes!

Avocat Cristina Voicu
Ultima modificare: Duminică, 21 Martie 2010
Cristina Voicu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperare credite nedelcuc nedelcuc Buna ziua. In urma cu ceva timp am avut un credit la [BANCA], neachitat. Nu mentionez acum motivele. Ideea este ca intre timp am intrat pe ,,mainile'' celor d ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare!!!!!!!!! oana_81 oana_81 exista vreo varianta sa trec de la firma de recuperare inapoi la banca? (vezi toată discuția)
Credit ipotecar ozanaconsult ozanaconsult am luat un credit ipotecar de la BCR pe numele meu apoi dupa 2 ani nu am mai avut posibilitatea sa imi platesc ratele la timp si am rams restanta si desi am ... (vezi toată discuția)