am luat un credit ipotecar de la BCR pe numele meu apoi dupa 2 ani nu am mai avut posibilitatea sa imi platesc ratele la timp si am rams restanta si desi am bagat api si 300 de euro pe luna eu tot mai am de palta si inca sunt restantiera si plus de asta mau trecut la o firma de recuperare ,desi am facut dosare peste dosare sa imi esalonez ratele si sa imi fac amanare de rate intotdeuna m-am batut de lucruri banale si de sfaturile ofiterului de credit ca o sa am o rata mare si nu o sa o pot platii si bla bla
desi am duc adeverinta de venit de la finante si am dovedit si cu cartea de munca ca nu am beneficiat de somaj si motivele pt care nu am putut plati banca nici macar nu sa sincghisit sa incerce sa isi ajute clientii.mai grav este ca din vina fostului meu angajator am ajuns in aceasta situatie si nu este nici o lege care sa i poata face ceva.intrebarea mea este :acum ca am ajuns la o firma de recuperari ce se va intampla pt ca eu am continuat sa depun bani in cont cat de putin am avut de la 100 de euro la 500
ce sa fac?ajutatima va rog
nu sunt prea multe solutii. dvs nu aveti un contract cu firma de recuperari pt plata in rate a creditului, asa ca apartamentul va fi scos la licitatie, daca dvs nu aveti posibilitatea de a achita datoria intr-un termen relativ scurt
Va rog frumos sa cititi Regulamentul de postare in forum si sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie.
In acest forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
Multumesc.
Recuperari
norbi28
salut fratilor ,ajutatima va rog
Am luat un credit de la bcr de nevoi personale nu am platit din cauza situatiei financiare vreo trei luni ,dupa care cind am ... (vezi toată discuția)