avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Cum se poate desface casatoria in cazul in care sotul a plecat de acasa , si nu mai vrea sa revina?
Mentionez ca ambii au acelasi domiciliu, insa nu este locuinta lor. Ei nu detin proprietati mobile, si nici imobile. Cei doi nu au copii. Care sunt posibilitatile si care dintre ele este mai rapida?
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 20:10, 3 Decembrie 2011
Va adresati instantei de judecata.Banuiesc ca aveti un contract de locatiune astfel incat instanta competenta este aceea din raza teritoriala unde domiciliati.Atat timp cat sotul nu este de gasit veti face procedura de citare prin mica publicitate dupa ce instanta va incuviinta acest lucru..Daca totusi gasiti sotul puteti sa divortati la aprimul termen de judecata prin acord cu conditia sa fiti prezenti amandoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliu comun - resedinta comuna tantzat tantzat Cum se face partajul daca sotii au resedinta comuna (nu domiciliu) in strainatate? (vezi toată discuția)
Avem domiciliile in orase diferite, in raza carei judecatorii trebuie sa inregistam divortul? Andreea1984 Andreea1984 Va rog daca se poate sa ma informati si pe mine in legatura cu o nelamurire pe care o am. Am hotarat sa divortam de comun acord, amiabil, prin consimtamant ... (vezi toată discuția)
Divort: pasul 0 rudotelle rudotelle am cazut de acord, in privat! s-a decis, divortam... nu avem nimic de impartit, am implinit si anul... ce avem de facut? cat costa? daca suntem AMANDOI ... (vezi toată discuția)