As dori sa stiu daca o persoana care sufera de o boala psihica poate sa fie presedinte de asociatie deoarece din punct de vedere juridic eu stiu ca cine are astfel de probleme nu are voie sa reprezinte un grup de oameni si nici sa semneze contracte in numele lor. Va multumesc frumos.
Din cate stiu eu o sesizare poate fi facuta si in caz de suspiciune, urmand ca autoritatea careia i se adreseaza sesizarea sa faca cercetarile necesare. Nu stiu, intreb si eu. de aceea am apelat la dvs. in aceasta prima faza.
Ca si procedura ,este mult mai simplu ca solutionare in timp si consum nervos ,hotararea AG .
Decat sa intrati in circul unei instante de judecata ,care necesita consum nervos si de timp dar care nu va garanteaza o solutie favorabila dvs,incercati mai bine sa va sustineti temeinic afirmatiile ,sa le prezentati si altor proprietari din imobil ,care pot aprecia daca este in interesul lor general inlocuirea persoanei
newages33, nici nu am sustinut vreodata ca atacul de panica este o infractiune si nici nu doresc sa ingradesc dreptul la munca al nimanui, cu atat mai putin al unui pensionar. ceea ce am vrut a fost sa aflu o parere sau o posibila solutionare in acest sens.
De regula ,probleme de genul celor semnalate de dvs ,sunt de competenta exclusiva a proprietarilor membri ai asociatiei de proprietari
Chiar daca se implica serviciul specializat din primarie, eventual instanta de judecata si se prezinta drept temei legal hotararea adunarii generale adoptata de toti proprietarii participanti ,in conditiile in care nu exista incalcari flagrante ale normelor in vigoare nu se dispune revocarea respectivei hotarari
Pai, eu tocmai acest lucru nu il inteleg. Nu cred ca o hotarare a unei asociatii de proprietari poate fi mai presus de lege. Oricum, va multumesc frumos pentru amabilitatea de care ati dat dovada prin oferirea unor raspunsuri.
Schimbare presedinte
Bibi62
Buna ziua,
Va supun atentiei urmatoarea speta:
Se convoaca Adunare generala extraordinara, se alege un nou comitet. Conform art. 26 lg. 230 noul comitet ... (vezi toată discuția)