avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Comunicare decizie curte de apel
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Comunicare decizie curte de apel

Buna ziua!

Ce trebuie facut pt a intra in posesia unei decizii pronuntate de Curtea de Apel Timisoara intr-un proces de divort?
Exista posibilitatea ca in urma unei cereri CA Timisoara sa-mi trimita o copie a deciziei prin posta? Ce trebuie facut in acest sens?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: v1orel , utilizator 15:57, 4 Decembrie 2011
Deciziile pronuntate de instanta de recurs nu se mai comunica.

Va trebui sa faceti o cerere pe care sa o adresati Curtii de Apel Timisoara, prin care sa solicitati comunicarea deciziei respective.

Daca nu va grabiti, asteptati pana se intoarce dosarul la judecatorie inapoi si mergeti la arhiva si solicitati acolo o copie dupa decizia din dosarul de recurs.
Stiti cumva cat timp sta dosarul la curtea de apel? Decizia a fost pronuntata la 10.05.2011?
Destul de mult timp, din pacate.
Va recomand sa depuneti cat mai urgent o cerere de eliberare copie de pe decizie, astfel practic mai puteti urgenta lucrurile.
Banuiesc ca trebuie trimise impreuna cu cererea respectiva si ceva taxe juduciare si timbre.
Care ar fi acestea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare decizie curte de apel v1orel v1orel Buna ziua! Se poate cere o copie in format electronic dupa o decizie a Curtii de Apel Timisoara? Mentionez ca am calitatea de recurent intr-un proces ... (vezi toată discuția)
Copie sentinta definitiva masterguni masterguni intrebarea mea este urmatoarea pt ca vad ca nu am fost inteles. am fost inplicat intr-un proces la judecatorie s-a dat o sentinta s-a facut apel si- sa mai ... (vezi toată discuția)
Hotarire a instantei marryy_lm marryy_lm va rog sa-mi dati o mina de ajutor.am avut un proces civil cu primaria capitalei,pe obligatia de a face.Mai exact am cistigat dreptul de a-mi cumpara locuinta ... (vezi toată discuția)