avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare in tara straina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare in tara straina

Buna seara.

Eu momentan lucrez in republica ceha prin intermediul unei agentii de ocupare a fortei de munca. Agentia imi asigura cazarea si transportul la locul de munca tragandu-si, desigur, un comision din salariul meu. Intrebarea mea este de ce acte as avea nevoie pentru a ma angaja direct la un angajator, fara a mai avea nevoie de intermediari.

Imi cer scuze daca am postat intr-o zona gresita, sunt nou in domeniul juridic si pe acest forum. Va multumesc pentru intelegere.

Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:51, 4 Decembrie 2011
Cel putin de aceleasi documente de care a avut nevoie si agentia de plasare. Cel mai bine interesati-va direct la angajator. Intrebati angajatorul daca face si angajari directe, fara intermedieri. Atentie la clauzele contractului pe care l-ati incheiat cu agentia de plasare, dvs. practic veti rezilia contractul cu ei din initiativa dvs. Este posibil ca agentia sa fi inserat in contract o clauza in acest sens .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plasarea fortei de munca in strainatate adreirdn adreirdn Buna, ma numesc Andre, as dori sa deschid o societate comerciala de plasare a fortei de munca in strainatate sa ajut oameni sa-si gaseasca loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate Sephoraseph Sephoraseph Am lucrat in strainatate prin intermediul unei agentii de plasare a fortei de munca in strainatate. Am incheiat un contract de mediere cu aceasta firma si un ... (vezi toată discuția)
Contract de comision agentie imobiliara Radu88 Radu88 Buna ziua, Acum aproximativ 2 ani am cumparat un apartament. Prima data mi-a prezentat apartamentul o firma cu care am semnat un contract de comision, am ... (vezi toată discuția)