avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... finantare constructie locuinta
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

finantare constructie locuinta

Buna seara,
As dori sa stiu daca se mai acorda finantare pentru constructie locuinta proprietate personala de 30% din valoarea locuintei max 15000euro conform OUG 51/2006 si modificata prin OUG 215/2008, care este data limita si care sunt pasi care trebuiesc urmati.
Multumesc. O seara buna!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 06:54, 13 Decembrie 2011
sunt la tv reclame pe acest segment, dar din cate stiu BCR are astfel de facilitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare oug 51/2006 si oug 215/2008 cocos44 cocos44 Buna ziua! Subventia de 15000 euro pentru tinerii pana la 35 de ani se refera numai la locuintele proprietate personala [b]construite[/b] de ei sau si cele ... (vezi toată discuția)
Legea15/2003 vs. oug 51/2006 m3lkiade m3lkiade Va rog frumos sa ma lamuriti in urmatoarea privinta: Daca beneficiez de un teren acordat de primarie prin Legea 15/2003 pt. a construi o locuinta, pot ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru tinerii casatoriti mcsorin mcsorin am auzit la radio ca guvernul a dat o lege prin care tinerii casatoriti primesc 20% din valoarea unei locuinte daca este achizitionata cu un credit ipotecar si ... (vezi toată discuția)