avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general daca imputernicitul meu are datorii la fisc?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

daca imputernicitul meu are datorii la fisc?

Am un cont bancar si un imputernicit pe el. Imputernicitul nu are nici un alt cont si nici un fel de proprietati pe numele lui. Are datorii la fisc. Cum isi ia fiscul banii de la el? poate fiscul sa blocheze temporar ceva din acest cont pana isi solutioneaza el problema?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:06, 5 Decembrie 2011
Teoretic nu dar totusi, traim in Romania.
Nu se poate face executare asupra dsiponibilitatilor banesti din contul societatii Dvs. .
Imputernicitul este administratorul societatii? Estei salariat al acesteia?
@Gabrielle, cred ca este vorba de un cont bancar privat, pe persoana fizica.
nu, nu, si eu si imputernicitul suntem persoane fizice. Deci inteleg de la dvs. ca nu e imposibil sa fie blocata temporar de catre fisc o suma egala cu datoria imputernicitului meu catre fisc...?
Legal nu este posibil. Practic, am mai vazut tampenii facute de oamenii de la AFP.

Alte discuții în legătură

Blocare cont ContSters109653 ContSters109653 Exista o suma minima de la care AFP ( MEF) pot bloca contul unei persoane juridice ? Contul PJ poate fi blocat si pentru 1 leu ? VA INTREB PT CA AM CAZ DE ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi bancare vulpoi vulpoi Buna seara! As dori sa stiu in cazul in care o societate are contul blocat la banca unde isi desfasoara toate operatiunile bancare poate de schide un cont la ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca si fiscul danadaia danadaia Buna ziua Am un credit pe persoana fizica la o banca.Am deschisa o firma,un srl.Daca am datorii la fisc pt firma ,acesta poate sa blocheze contul in care ... (vezi toată discuția)