Daca nu am posibilitatea sa-mi achit ratele la. Banca si voi fi actionat in judecata pentru recuperarea creantelor, inseamna ca nu voi avea" buna reputatie" si astfel nu voi avea nicio sansa pentru a concura la INM ?
Daca nu am posibilitatea sa-mi achit ratele la. Banca si voi fi actionat in judecata pentru recuperarea creantelor, inseamna ca nu voi avea" buna reputatie" si astfel nu voi avea nicio sansa pentru a concura la INM ?
Doamne fereste, ce legatura are asta cu buna reputatie? Clar nu este nicio problema, dar daca de exemplu ai fi executat si te-ai lua la bataie cu executorul judecatoresc( fireste ca nu s-ar intampla, spun doar ipotetic) atunci cu siguranta ai avea o problema
Multumesc mult :) ...pai "buna reputatie", poate fi ceva "generic", asa ca orice ar putea fi posibill, iar lipsa banilor nu-i un caz de forta in Romania....toata lumea are....nevoie
O amenda pentru tulburarea linistii publice presupun ca strica "buna reputatie" ? Dar dupa ce aceasta a fost contestata ?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Amenintari!
roox_me
Buna seara,
Spuneti-mi va rog, ce sanse scunt ca o persoana X sa capete o amenda..avertisment..sau ceva in genul..in cazul in care se prezinta la jobul unui ... (vezi toată discuția)