avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Buna reputatie INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Buna reputatie INM

Daca nu am posibilitatea sa-mi achit ratele la. Banca si voi fi actionat in judecata pentru recuperarea creantelor, inseamna ca nu voi avea" buna reputatie" si astfel nu voi avea nicio sansa pentru a concura la INM ?
Cel mai recent răspuns: ContSters60008 , utilizator 11:46, 31 Ianuarie 2012
alex198525 a scris:

Daca nu am posibilitatea sa-mi achit ratele la. Banca si voi fi actionat in judecata pentru recuperarea creantelor, inseamna ca nu voi avea" buna reputatie" si astfel nu voi avea nicio sansa pentru a concura la INM ?

Doamne fereste, ce legatura are asta cu buna reputatie? Clar nu este nicio problema, dar daca de exemplu ai fi executat si te-ai lua la bataie cu executorul judecatoresc( fireste ca nu s-ar intampla, spun doar ipotetic) atunci cu siguranta ai avea o problema
Multumesc mult :) ...pai "buna reputatie", poate fi ceva "generic", asa ca orice ar putea fi posibill, iar lipsa banilor nu-i un caz de forta in Romania....toata lumea are....nevoie
O amenda pentru tulburarea linistii publice presupun ca strica "buna reputatie" ? Dar dupa ce aceasta a fost contestata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari! roox_me roox_me Buna seara, Spuneti-mi va rog, ce sanse scunt ca o persoana X sa capete o amenda..avertisment..sau ceva in genul..in cazul in care se prezinta la jobul unui ... (vezi toată discuția)
Va rog din suflet ajutor - procedura executare silita sfarsit sfarsit Apelez la cunostintele si bunavointa dumneavoastra deoarece sunt intr-o situatie disperata. In urma cu ceva ani am refinantat un credit de nevoi personale. La ... (vezi toată discuția)
Accident rutier fara victime Catalin10q Catalin10q Buna seara! As dori sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul unui accident usor intre 2 autovehicule. Unul dintre ele are doar roata spate julita iar ... (vezi toată discuția)