avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier fara victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier fara victime

Buna seara!

As dori sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul unui accident usor intre 2 autovehicule. Unul dintre ele are doar roata spate julita iar celalalt bara fata stearsa.

Dupa accident am decis sa ii platesc o suma de bani sa isi poliseze bara fara sa mai umblam pe la politie. As vrea sa stiu daca am vreo sansa in cazul in care se duce sa declare accidentul sa le spun de acea suma de bani sau daca risc ceva. Totul a fost pe repede inainte si nu am gandit situatia la rece.

As avea nevoie de un raspuns urgent pentru a sti ce este cel mai bine de facut.

P.S. Omul parea linistit si nu cred ca avea chef de politie.
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 14:31, 10 Mai 2018
Nu e nicio problema. Intre parti se poate negocia orice. Trebuie totusi sa mergeti la politie amindoi ca sa luti dovezi pentru reparatii. Este bine sa aveti dovezi, pentru ca Doamne Fereste, maine poimaine se intampla ceva pe sosea si va nimeriti pe acolo cu bari proaspat polisate ....etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident usor fara victima si plata pe loc Catalin10q Catalin10q Buna seara! As dori sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul unui accident usor intre 2 autovehicule. Unul dintre ele are doar roata spate julita iar ... (vezi toată discuția)
Accident soldat cu avarii Nicoleta32465567543 Nicoleta32465567543 Buna seara! Astazi in jur de ora 16:00 eu si o dubita ne.am atins foarte usor adica doar s-a murdarit masina, atat a mea cat si a celui pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Talon reținut pentru defecțiuni la sistemul de frânare Andreea_F Andreea_F Bună seara! Săptămâna trecută am fost implicată într-un eveniment rutier: în timp ce mă deplasam regulamentar, un alt autoturism a ieșit de pe o ... (vezi toată discuția)