avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... mai platim taxa de poluare la inmatriculare???
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

mai platim taxa de poluare la inmatriculare???

Buna ziua! Am cumparat un golf 3 euro 2 si pe 18 oct suntem programati la RAR. Dupa calculele noastre ar tb sa platim 439 euro. Daca s-a aprobat eliminarea taxei de poluare, tb sa mai platim aceasta taxa???? Astept raspuns urgent!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:02, 8 Octombrie 2008
Eu stiu ca doar a mers spre abrobare nu ca a si fost aprobata, a se vedea Ordonanta 50 din 2008 cu privire la acest aspect si pana in prezent nu a fost nici abrogata nici modificata aceasta Ordonanta.
Daca se va scoate taxa si dvs ati achitat-o, stati linistita ca va veti recupera banii dar cu intarzierile si birocratia cu care am fost obisnuiti!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Octombrie 2008
Cosima, utilizator
alina... a scris:

Buna ziua! Am cumparat un golf 3 euro 2 si pe 18 oct suntem programati la RAR. Dupa calculele noastre ar tb sa platim 439 euro. Daca s-a aprobat eliminarea taxei de poluare, tb sa mai platim aceasta taxa???? Astept raspuns urgent!!!

Numai Senatul a adoptat eliminarea acestei taxe , ramane de vazut ce va adopta Camera Deputatilor ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare catalinchis catalinchis Stiti cumva daca a fost abrogata OG 50/2008 ,adica taxa de poluare pentru prima inmatriculare? Si daca stiti cumva actul care o abroga.. Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Noua taxa de poluare!!!!!!!! alinel alinel am cumparat o masina adusa din Germania cu 2200 euro,este din1998,Opel Astra si aflu ca trebuie sa platesc 1412 euro taxa adica atat cat a costat ea in ... (vezi toată discuția)
Taxa auto iulian.ciucar iulian.ciucar caut un avocat sa imi sustina cauza in fata unei instanta din orasul Curtea de Arges unde imi am domicilui. Speta este urmatoarea: Detin o masina ... (vezi toată discuția)