avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Proces taxa auto privind inmatricularea fara plata ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Proces taxa auto privind inmatricularea fara plata taxei

Buna ziua,am si eu o nelamurire,sunt din MH si vreau sa intentez procesul pt neplata taxei de inmatriculare la Tg-Jiu,pot da statul in judecata daca rezolv cu cineva de pe raza judetul Gorj sa ma ia in spatiu?
Cel mai recent răspuns: marry_01 , utilizator 17:30, 5 Decembrie 2011
Competenta judecarii acestui gen de cauze este determinata de instanta competenta de la locul emiterii deciziei de calcul. Prin urmare, pentru ca judecata sa se poata desfasura in acea localitate, ar trebui ca decizia de calcul sa fie emisa de Administratia fiscala din acel oras.
buna ziua! ma puteti ajuta cu un model de cerere pentru inmatricularea masinii fara plata taxei auto . adica un model de cerere care trebuie sa o depun la politie si cea de la administratia financiara?
multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț. care este instanța competentă? se poate divorța în localitatea în care locuiesc în prezent ambii soți? Ralphy blejan Ralphy blejan Buna ziua , Impreuna cu soțul meu vrem sa divorțăm și am înțeles ca ar fi necesar sa mergem sa semnam actele in județul unde s-a incheiat ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal - unde se depune cererea de eliberare? ditabetina ditabetina buna, am un prieten care si-a schimbat domiciliul (a fost luat in spatiu in judetul Brasov), si-a facut buletin pe Brasov ca sa se poata autoriza , i se cere ... (vezi toată discuția)
Consider ca nu s-a respectat codul muncii la concediere mirceaivan mirceaivan Va salut cu mult respesct! Sunt din Craiova. Va supun atentiei cazul meu si la sfarsitul expunerii am cateva intrebari, la care va rog sa-mi raspundeti, daca ... (vezi toată discuția)