avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprirea pe conturi
Discuție deschisă în Executare silită

poprirea pe conturi

EXECUTORII BUGETARI AU INTAIETATE FATA DE EXECUTORII JUDECATORESTI ?? CARE ESTE ORDINEA PENTRU POPRIRE ?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:12, 5 Decembrie 2011
in mod normal poprirea nu ar trebui sa se poata pune fara o sentinta judecatoreasca in baza careia sa se dispuna acest lucru, insa cum la noi toate sunt anormale, prioritate are cel caruia ii vine primul ideea si o pune in aplicare...#-o
executarile bugetare se fac dupa legi speciale, derogatorii de la dreptul comun.bineainteles ca mult mai urgent,nu ca pentru noi, muritorii de rand:hammer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salar Cristian Marian Cristian Marian Am pierdut două procese de ordonanță președințială și le-am pierdut, iar eu am refuzat să plătesc cheltuielile de judecată. Partea ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dum3 Dum3 Buna ziua! Am o situatie careia nu-i dau de cap. in anul 2012 am primit o notificare de la biroul unui executor cum ca imi vor executa silit ap. Ma-am judecat ... (vezi toată discuția)
Retinere salar stefiflavia stefiflavia va rog frumos sa ma ajutati cu o problema - in baza unei sentinte judecatoresti definitive si irevocabile trebuie sa fac niste retineri din salar. Intrebarea ... (vezi toată discuția)