avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salar
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salar

Am pierdut două procese de ordonanță președințială și le-am pierdut, iar eu am refuzat să plătesc cheltuielile de judecată. Partea adversă a apelat la executor judecătoresc care va face poprire pe salar. Întrebarea mea este următoarea: la locul meu de muncă ce documente vor ajunge? Vor fi atașate cumva și sentințele judecătorești? Ce detalii se dau acolo despre procesele pierdute?
MUlțumesc
Cel mai recent răspuns: LILIANA FLEANCU , Consilier juridic 22:55, 6 Septembrie 2010
Executorul judecatoresc trimite notificare societatii angajatoarea prin care ii aduce la cunostinta poprirea si cuantumul acesteia si i se pune in vedere virarea cuantumului stabilit lunar intr/un cont bancar. In mod normal executorul trebuie sa anexeze Titlul executoriu in baza caruia se face executarea...deci sentintele judecatoresti, deoarece acestea fac dovada legalitatii executarii.
Este mare suma ce trebuie achitata? Nu mai bine achitati decat sa va creati neplaceri la locul de munca?
Mulțumesc!
Astăzi a fost la executorul judecătoresc. Nu am crezut că-mi va face una ca asta. Acuma aș plăti, dar cred că este prea târziu, din moment ce procedura a fost declanșată. Deci toate minciunile și mizeriile ei (este vorba de fosta soție) cuprinse în sentințe vor deveni publice în instituția în care lucrez?
Daca doriti sa achitati puteti face oricand la executorul judecatoresc, inainte insa ca acesta sa trimita notificarea catre institutia angajatoare.
Daca achitati atunci poprirea ramane fara obiect si nu se va mai trimite nimic societatii la care sunteti angajat....asa ca grabiti-va

;)
Daca astazi 06.09.2010 a fost la executor, inca aveti timp. Mergeti maine, daca stiti care este executorul, si conveniti efectuarea platii si a CHELTUIELILOR DE EXECUTARE, fara sa mai dispuna, "prin somatia de plata, poprirea venitului".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salar pentru cheltuieli de judecatã Cristian Marian Cristian Marian Două procese pierdute de subsemnatul în instanță. Nu vreau să-i dau părții adverse toată suma o dată, pentru că aceste procese au fost ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecatã Cristian Marian Cristian Marian Dacă am pierdut un proces și în prima instanță și în a doua, înseamnă că trebuie să plătesc cheltuielile de judecată pentru amândouă ... (vezi toată discuția)
Înștiințare poprire salar Cristian Marian Cristian Marian Este normal ca executorul judecătoresc (absolvent de Spiru Haret la fara frecvență) să trimită notificare (sau cum îi spune) de poprire pe salar, ... (vezi toată discuția)