avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua! Am o situatie careia nu-i dau de cap.
in anul 2012 am primit o notificare de la biroul unui executor cum ca imi vor executa silit ap. Ma-am judecat cu banca si si am castigat procesul si in luna a IX a anul 2014 prin hotarare definitiva si irevocabila in care le respingea incuviintarea executarii silite. Acum la un an dupa proces aflu ca la cadastru ap este pus sub urmarie imobiliara si am primit iar i notificare cum ca voi fi executat prin toate formele legale.
Stiu ca executarile se faceau in baza unu hotarari judecatoresti, apoi li s-a dat dreptul executorilor sa execute fara o sentinta judecatoreasca si de cateva luni s-a revenit la forma initiala cu abrogarea art. 120 din OUG nr. 99/2006. Intrebare: ma poate executa silit scotandu-mi ap la licitatie chiar daca exita o hotarare defimitiva care spune ca respinge cererea de incuviintare a executarii silite? De ce nu pun poprire pe venituri? suma executata este de 11.000,00 lei.
Creditorul poate executa silit pe debitorul sau pe bunuri, pe salariu, pe conturi .Doar daca va intelegeti cu creditorul puteti plati prin poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari din partea unei firme de recuperari creante cu patrunderea in locuinta in vederea executarii krisz09 krisz09 buna ziua am facut un contract de credit la o banca 3500 ron acum sunt sunat de 2ani de o firma de recuperare si azi am primit un sms ca maine vine un agent ... (vezi toată discuția)
Neclaritate ianos ianos Acum cativa ani am luat un credit de nevoi personale de la un IFN pe care l-am platit pana acum 4 luni cand m-am inbolnavit si nu am mai reusit sa platesc ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu dosarele de executare silita ale unor clienti in momentul in care banca creditoare este cumparata de catre o alta banca? danalex1971 danalex1971 In urma cu 2 ani am fost executat silit ptr un credit de nevoi personale fara garantie imobiliara. Am avut poprire salariala pana in momentul cand am pierdut ... (vezi toată discuția)