Buna ziua! Am o situatie careia nu-i dau de cap.
in anul 2012 am primit o notificare de la biroul unui executor cum ca imi vor executa silit ap. Ma-am judecat cu banca si si am castigat procesul si in luna a IX a anul 2014 prin hotarare definitiva si irevocabila in care le respingea incuviintarea executarii silite. Acum la un an dupa proces aflu ca la cadastru ap este pus sub urmarie imobiliara si am primit iar i notificare cum ca voi fi executat prin toate formele legale.
Stiu ca executarile se faceau in baza unu hotarari judecatoresti, apoi li s-a dat dreptul executorilor sa execute fara o sentinta judecatoreasca si de cateva luni s-a revenit la forma initiala cu abrogarea art. 120 din OUG nr. 99/2006. Intrebare: ma poate executa silit scotandu-mi ap la licitatie chiar daca exita o hotarare defimitiva care spune ca respinge cererea de incuviintare a executarii silite? De ce nu pun poprire pe venituri? suma executata este de 11.000,00 lei.
Neclaritate
ianos
Acum cativa ani am luat un credit de nevoi personale de la un IFN pe care l-am platit pana acum 4 luni cand m-am inbolnavit si nu am mai reusit sa platesc ... (vezi toată discuția)