avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cesiune parti sociale fara contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cesiune parti sociale fara contract

intrebarea e urmatoarea, cum pot sa anulez o cesiune de parti sociale in conditiile in care acest transfer s-a efectuat fara a exista niciun contract de cesiune creanta, doar printr-o pretinsa hotarare AGA pentru care nu am fost convocat legal, nu mi s-a comunicat oferta transfer parti sociale , iar cei de la registrul comertului au publicat hotararea care contine acest transfer ? :(
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:17, 5 Decembrie 2011
contestati hot aga in termenul legal cf legii 31/1990.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare aga curier curier in cazul in care s-a semnat o hotarare aga de catre asociati, fara a se face convocarea cu 10 zile inainte de data semnarii hotararii, fara invitatie prin ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale fara semnare aga wwitza wwitza Buna ziua. Am urmatorul caz: o societate comerciala cu trei asociati( x are 50%, y 40% si z 10%). X si Z sunt si administratori (unul fara altul, cf act ... (vezi toată discuția)
Hot aga semnata doar de un asociat ContSters56278 ContSters56278 Asociatul care detine 70 % din SRL semneaza o hotarare AGA prin care se hotaraste incetarea activitatii firmei,hotarare pe care care asociatul minoritar nu o ... (vezi toată discuția)