avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării achizitionare locuinta - ce varianta de credit ar ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

achizitionare locuinta - ce varianta de credit ar trebui sa aleg?

doresc sa achizitionez o locuinta in rate. Care ar fi cea mai avantajoasa varianta in condintiile in care nu imi permit sa platesc o rata mai mare de 250 euro/luna. Mentionez ca as avea posibilitatea ca dupa 2 ani, pot inapoia o suma importanta din imprumut. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 13:49, 5 Decembrie 2011
Aici gasiti in mare majoritate sfaturi juridice. Va recomand sa faceti un drum pe la cateva banci care sa va prezinte ofertele lor. Puteti de asemenea sa apelati la site-urile lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing auto sau credit de nevoi personale? KENY KENY Buna ziua Imi poate spune si mie cineva ce ar fi mai avantajos pentru a cumpara o masina noua. Sa o iau in leasing sau cu un credit de nevoi personale. Si de ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit prima casa nicoles23 nicoles23 Buna ziua , as dori sa stiu daca pot refinanta un credit prima casa in lei cu unul ipotecar/imobiliar in euro? (vezi toată discuția)
Banca incearca sa ma pacaleasca? cosminwon cosminwon Buna seara!Acum cateva luni de zile,am explicat problema mea legata de banca,dar din pacate nu mai pot posta acolo!Astazi am fost chemat la banca,unde mi sa ... (vezi toată discuția)