In urma cu 3 luni am facut o cerere de divort,azi m-am prezentat la tribunal insa sotul meu nu a venit el fiind plecat din tara.Mi s-a spus de catre doamna judecator sa fac o cerere la evidenta populatiei ca sa demonstrez ca intradevar ultima adresa a sotului este cea mentionata de mine ,sa dau anunt intr-un ziar public si sa me prezint din nou in noiembrie.
Intrebarea mea :daca el nu va veni nici atunci ce se va intampla? Ma va amana din nou?
Am auzit azi ca se vorbea de martori la alte cazuri, am si eu nevoie de martori?
Este posibil si un divort fara prezentarea paratului. De ce tot ne imbrobodim cu astfel de probleme?
Sa se faca publicitatea respectiva, sa se prezinte reclamanta (ca altfel va fi respinsa actiunea) si sa se ceara ceea ce s-a dorit prin actiunea introductiva. Restul depinde si de instanta...
Mai bine trimite paratul o cerere la instanta, ca e mai greu de indeplinit procedura de reclamanta singura, neasistata...
Doamna, sotul dv. unde sta cand vine in tara? In casa cu dv., in alta parte?
Daca sta in alta parte, unde ati stat ultima oara impreuna? Nu ma intereseaza daca aveati acte in acel loc, doar unde e...
Divort
Yasminuta29
Buna ziua.Un divort se poate baga in lipsa fara ca eu sa stiu ca sotie,si sa ma trezesc divortata,fara sa fiu de acord,sau sa stiu ceva? Dar daca ma anunta si ... (vezi toată discuția)
Divort
mdinga2003
Azi am fost sa dau divort de sotia mea ea fiind plecata din tara de 7 ani si nu ami am legatura cu ea de 2 ani mia dat acordul verbal sa divortez si am auzit ... (vezi toată discuția)
Divort
ContSters133679
buna seara.am si eu o intrebare.sunt intr-un divort cu minori,azi am avut prima infatisare,paratul nu sa prezentat la infatisare iar urmatoarea infatisare e pe ... (vezi toată discuția)