avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ocupare post secretar primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ocupare post secretar primarie

spuneti-mi si mie daca stiti va rog dupa sustinerea examenului de ocupare a postului vacant de secretar primarie in cat timp se dau rezultatele examenului si daca raspunsul este unul favorabil in cat timp se preia postul(in cat timp trebuie sa te prezinti la locul de munca).Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:24, 7 Decembrie 2011
Rezultatele se dau in aceeasi zi, iar dupa comunicarea rezultatului de catre organizator la Primaria respectiva si emiterea dispozitiei de catre primar, depui juramantul si poti incepe slujba.
multumesc mult pentru raspuns dar mai mult vroiam sa stiu cat dureaza formalitatile daca stiti sa-mi spuneti.
scrie in HG nr.611/2008 :)
Din practica, am observat ca intre 10 si 20 de zile, de la data concursului primarii au emis respectivele dispozitii, dupa ce le-au fost comunicate bineinteles rezultatele concursului.
practica e una...actul normativ e alta. am recomandat userului sa studieze actul si nu practica, pentru a-si putea plia nevoile dupa prevederile legale. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare pe functie publica de conducere marina.marina67 marina.marina67 Sunt functionar public clasa I din anul 2005,indeplinesc toate conditiile privind promovarea in functia publica de secretar comuna,am acordul ... (vezi toată discuția)
Comisii concurs si solutionare contestatii seneca399 seneca399 Scot la concurs postul vacant de secretar comuna.Potrivit art. 30(1) din HG 611/2008 comisia de concurs si comisia de soutionare contestatii se constituie din ... (vezi toată discuția)
Contestatie eliminare din concurs alinaleu70 alinaleu70 Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o situatie si anume: am participat la un concurs proba scrisa pentru o functie publica. O doamna care era doar ... (vezi toată discuția)