avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cheltuieli de judecata

in urma unui proces civil am de recuperat suma de 5000lei cheltuieli de judecata..am angajat executor insa nu a avut ce sa execute pt ca ea a vandut intre timp
Am actionat iarasi persoana in instanta pentru anularea v-c si as dori sa va intreb daca pot si cat pot sa suspend o perioada (1 an) dosarul de executare pana cand se anuleaza v-c astefel incat bunurile sa revina din nou persoanei debitoare ?#-o
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:10, 5 Decembrie 2011
In situatia mentionata se impune sa formulati cerere de mentinere pe rolul activ al BEJ a cererii dvs initiale de executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt terminat- imposibilitate plata sulta Toma Florin Toma Florin am terminat un partaj in care trebuie sa-i dau fostei sotii sulta in valoare de 75000ron,eu nu muncesc iar acesta sulta revine din imbunatatirile unui imobil ... (vezi toată discuția)
Care sunt obligatiile executorului judecatoresc fata de creditor? alice_nicole alice_nicole Il suspectam pe executorul judecatoresc de neglijenta in efectuarea lucrarilor si intarziere sistematica. Avem doua cauze care nu sunt inca solutionate. Una ... (vezi toată discuția)
Prescriere creanta gyandy gyandy Buna ziua.In urma unui proces civil ,prin decizia definitiva si irevocabila a ICCJ Bucuresti,am de recuperat o creanta,o suma de bani.Am investit cu formula ... (vezi toată discuția)