mimi1 a scris:
Cum poate fi sanctionat un consilier juridic angajat la o institutie de stat ? Toate procesele de 2 ani incoace, sunt pierdute de acest jurist. Si nu sunt...putine.
I-auzi! B-)
mimi1 a scris:
Dosarele respective au fost intocmite corect, confirmate de curtea de conturi..., iar ele sunt pierdute in instanta atunci cand un nemultumit ne actioneaza in justitie.
Scrie in hotararile judecatoresti "admite actiunea lui X pentru ca reprezentantul institutiei Y este un incompetent"? Au mentionat cumva instantele in motivari ca "dosarele prezentate de institutia Y sunt confirmate de curtea de conturi si sunt intocmite corect, dar consilierul juridic care reprezinta institutia e un incapabil asa ca Instanta este nevoita sa admita / respinga actiunea lui X"? Nu exista asemenea motivari.
mimi1 a scris:
Care sunt masurile care se pot lua in acest caz? Mentionez ca juristul este functionar public.
Persoana numita in functia publica de consilier juridic are o fisa a postului. Si-a indeplinit obligatiile prevazute in aceasta fisa de post? Daca da, atunci nu aveti ce sa faceti. Nu exista prevedere legala potrivit careia reprezentantul unei parti are obligatia sa castige litigiile. In completare cititi ceea ce a scris
mirabella-ana.
mimi1 a scris:
Pt incompetenta acestuia.......sufera alti angajati.
Angajatii "competenti" care "sufera" nu pot inlocui un consilier juridic, mai bine sau mai prost pregatit. Romania este plina de persoane care stiu cum este cu dreptul si cu juristii astia (niste incompetenti, multi dintre ei, nu-i asa?).
Doamna, daca fiecare ne-am vedea de propria profesie si nu i-am judeca pe altii, convinsi ca am face lucrurile perfect in locul lor, tara nu ar fi in situatia asta. Ce-o fi asa de greu ca juristii sa-si vada de dreptul lor iar contabilii de contabilitatea lor, fara sa-si bage nasul unul in oala altuia?