avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Sponsorizare studii strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Sponsorizare studii strainatate

Am fost acceptat la Essex University din Anglia pentru a studia Contabilitate si Finante si am aflat ca in toamna lui 2004 a fost adoptata Legea nr. 376 privind bursele private. Potrivit acesteia, agentii economici pot acorda studentilor burse private, fondurile utilizate in acest scop pentru acordarea burselor fiind deductibile fiscal. Astfel, din impozitul pe profit sint scazute sumele aferente, daca se incadreaza in limita cotei de 3‰ din cifra de afaceri si nu depasesc 20% din impozitul pe profit. As dori sa stiu detalii, si ce pasi trebuiesc urmati! Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:15, 8 Decembrie 2011
Faceti-va un cv frumos si real, cautati firme care au acordat in timp astfel de burse si trimiteti solicitarea dumneavostra insotita de cv. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantarea taxei de scolarizare Sandybel Sandybel Se poate ca o societate al carei administrator unic este student sa incheie un contract cu o universitate al carui obiect de activitate sa fie finantarea ... (vezi toată discuția)
Sponsorizari/ burse private meduzad meduzad Buna ziua, As vrea sa va cer indrumarea intr-un subiect chiar interesant pentru multi tineri si despre care se stie prea putin - bursele private. De ce ... (vezi toată discuția)
Legea 376/2004 privind bursele private marceli marceli La aparitia legii bursele private erau deductibile fiscal , art.5 din lege. Ulterior conform Legii 343/2006 privind modificarea Codului fiscal se abroga art.5 ... (vezi toată discuția)