avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Daca un salariat este angajat de la data de 12 -07-2011 are dreptul la zile de concediu de odihna?#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:00, 5 Decembrie 2011
Da, are dreptul la Co aferent perioadei lucrate ... de la 12.07.2011 - si pana in prezent.

Legea nu mai conditioneaza acordarea CO dupa desfasurarea unei anumite perioade de activitate in societate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna legal adriana2608 adriana2608 O persoana angajata la 01.01.2014,are dreptul la concediu de odihna in acest an?In ce cuantum? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna silvester1 silvester1 buna ziua, sunt angajat la o societate privata din 03.05.2011,si vreau sa stiu daca am dreptul la CO anul asta sau dupa 11 luni de la angajare,pentru ca ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna ancady2003 ancady2003 Din 01.08.2011 sunt angajata la o soc.privata. mi se spune ca am dreptul sa-mi iau concediu de odihna abea in anul 2013, sau dupa ce implinesc 11 luni in ... (vezi toată discuția)