avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... decizie definitiva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

decizie definitiva

Cine ma poate ajuta ?DECIZIA DEFINITIVA mai poate fi ataca intr/un fel sau este chiar definitiva si nu mai poate face nimeni nimic?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 13:12, 9 Octombrie 2008
este o hotarare data in apel, nu?
poate fi atacata cu recurs, daca nu scrie ca e si irevocabila/. Ar trebui sa scrie la sfarsit " cu recurs in x zile"
nu stiu care este diferenta dintre apel si recurs:( dar horararea este data in urma unui recurs facut de partea vatamata. Scrie doar DEFINITIVA nu si irevocabila.deci se mai poate face un alt recurs?, acum vreau sa il fac eu, inculpatul,. Si cam care este perioada maxima in care in accepta recursul?14 zile?
deci e in penal din cate vad. 10 zile de la comunicare e termenul. dar daca e vorba de un recurs, nu mai poate fi atacat, doar in cazuri extraordinare (revizuirea si contestatia in anulare). mai dati-mi detalii, poate va ajut
este vorba despre ucidere din culpa.
am primit despagubiri o suma imensa si anume 50 000mii de euro.
pedeaspa 1 an cu suspendare
nu am de unde sa platesc aceasta suma de bani, orice as face nu am cum, este imensa, ce se poate intampla?pot sa fac puscarie?:(
eu stiu ca pt un judecator aceasta suma de bani nu semnifica nimica pt ca ei intr/o zi ii fac dar pentru altii ............
va rog daca ma puteti sfatui sau indruma spre ce ar fi cel mai bine de facut in acest caz , ca sunt deja disperata
multumesc anticipat
pai nu ati avut la proces un avocat care sa se lupte sa limiteze despagubirile?
desp. se apreciaza in functie de mai multe criterii-bunurile distruse, varsta victimei, capacitatea ei de munca, daca are sot, copii, se pun si cheltuieli de inmormantare, daune morale.
suma asta se recupereaza potrivit legilor civile, adica va incepe executarea silita...multe nu mai sunt de facut

Alte discuții în legătură

Hotarire definitiva ailincaidan ailincaidan hotarire definitiva fara stampila definitiv si irevocabil este valabila (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva si irevocabila delores delores In urma unui accident de masina cumnatul meu a murit iar fratele meu a ramas cu urmari (lovitura la cap).Nu au fost vinovati.Un TIR de 7.5to s-a urcat pe ei ... (vezi toată discuția)
Cum atac o decizie a curþii de apel? romeoiasi romeoiasi M-am judecat pe fond cat si pe Apel - recurs . Am contestat o decizie a unei institutii pentru anulare instanta de fond a respins actiunea. Am facut recurs ... (vezi toată discuția)