avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot recupera bani de la casa de insolventa???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot recupera bani de la casa de insolventa???

Cu ceva timp in urma am lucrat pentru o firma DTH Television in speta BOOM TV. In urma cu cateva luni(13 iunie 2011) am fost instiintat de catre Casa de Insolventa Transilvania ca sunt dat afara. Odata cu plecarea din acea firma am ramas cu neplata concediului de odihna pe un an si jumatate cat si salariul compensatoriu. Suma totala se ridica la 4500 roni. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi utile cum pot sa imi recuperez banii.. Am inteles ca tb sa ma inscriu la masa credala pentru a-i recupera dar nu stiu unde, cum si asa mai departe. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:53, 6 Decembrie 2011
Depuneti cererea la judecatorul sindic din cadrul Tribunalului Bucureşti , unde este pe rol cererea de insolventa a societatii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante salariale ab o5czo ab o5czo Societatea la care am lucrat a decis incetarea contractului de munca, conf art.65 al 1 CM., de la 16.01.2009- am primit preaviz in 12.12.2008. De asemenea ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca in instanta madalina85 madalina85 BUna ziua! Am dat firma la care am lucrat in judecata pentru neplata drepturilor salariale. Am inteles cum ca intre timp firma ar fi dat faliment. Vreau sa ... (vezi toată discuția)