avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restante salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restante salariale

Societatea la care am lucrat a decis incetarea contractului de munca, conf art.65 al 1 CM., de la 16.01.2009- am primit preaviz in 12.12.2008.
De asemenea este in procedura de insolventa incepind cu 02.12.2008, fiind numit administrator judiciar Casa de Insolventa Transilvania din Cluj Napoca
Am ridicat ieri cartea de munca de la firma dar nu mi-am primit urmatoarele drepturi salariale:
-noiembrie 2008, inainte de a se pronunta insolventa
-decembrie 2009, circa 25%
-ianuarie 2009 pana in data de 16.01.
-salarul compensator precizat inpreaviz.
Va rog sa-mi spuneti care drepturi salariale trebuiau sa-mi fie achitate la lichidare si cu care ar trebui sa intru la masa credala.
Daca nu le-am primit care ar fi posibilitatea de a le recupera.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 23:18, 27 Ianuarie 2009
Buna ziua,

dvs. aveti o creanta alcatuita din toate drepturile salariale enuntate .
Daca exista cat de cat bunuri in firma atunci trebuie sa stiti ca va veti recupera banii, salariile fiind in topul sumelor ce se recupereaza cu prioritate.
Succes!

av. Boncu
Pe langa salariile pentru lunile mentionate si cel compensatoriu aveti dreptul sa va recuperati si banii pentru zilele de concediu de odihna neefectuate (daca este cazul).
...si eventual si orice daune ati fi suferit, morale sau materiale....
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale getadmi getadmi Buna ziua, Va scriu in legatura cu situatia sotului meu, de meserie sofer, care a suferit un accident auto in luna iulie 2009. Pana in prezent a acumulat ... (vezi toată discuția)
Drepturi neluate beatedy beatedy Buna ziua, Timp de doi ani de zile (din februarie 2011) am fost angajata la o firma care nu mi-a platit nicio contributie la stat. Firma a si intrat in ... (vezi toată discuția)
Recuperare banii ai unor salariati de la o firma aflata in insolventa care a vandut niste active musatmihai1988 musatmihai1988 Buna ziua in primul rand felicitatari pentru site este foarte util. Tatal meu a fost salariatul unei firme pana in 2009 cand aceasta a intrat in insolventa ... (vezi toată discuția)