avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie pentru crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie pentru crestere copil

Buna ziua, ma puteti ajuta va rog. Am fost in prenatal apoi am nascut pe data de 20 noiembrie 2011 si acum sunt in perioada de lauzie, dar contractul de munca mi-a incetat cu 25 noiembrie 2011, pot intra direct pentru crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 6 Decembrie 2011
Daca a-ti realizat timp de 12 luni venituri din salarii, venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, denumite în continuare venituri supuse impozitului, puteti beneficia de CIC.
iuliana c. a scris:

Buna ziua, ma puteti ajuta va rog. Am fost in prenatal apoi am nascut pe data de 20 noiembrie 2011 si acum sunt in perioada de lauzie, dar contractul de munca mi-a incetat cu 25 noiembrie 2011, pot intra direct pentru crestere copil?

In acest caz, intrati in somaj si din somaj intrati in CCC ... urmand ca la terminarea CCC sa va reluati somajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract drepturi de autor valabil in concediul prenatal?? raresandrei2 raresandrei2 Buna ziua, De mai mult de 12 luni sunt salariata in cadrul unei firme. In perioada 01August-01 Noiembrie 2012 am incheiat un Contract de Cedare Drepturi de ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil până la 2 ani. Alexandra846 Alexandra846 Bună ziua! Am și eu o întrebare și sper să mă ajutați și pe mine. Eu mam angajat pe 2 septembrie 2014 și am rămas însărcinată în noiembrie ,dată ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil rusumirela rusumirela Buna ziua Sunt o viitoare mamica am 26 de saptamani am lucrat pana pe 1 iulie 2012 apoi am intrat in somaj timp de 9 luni de zile,in timpul somajului am ramas ... (vezi toată discuția)