avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Notificare plata Casa de Sanatate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Notificare plata Casa de Sanatate

Buna ziua,
Am fost notificata sa platesc contributiile la Casa de Sanatate pe anii 2006-2011, in conditiile in care sunt si angajata. Problema este ca din 2008 am si un PFA in paralel cu serviciul. Am inteles ca nu conteaza faptul ca mi se retin contributiile si din salariu deoarece trebuie sa platesc si dupa veniturile de la PFA. Acum ideea este ca pe notificarea de plata imi apar si dobanzi si penalitati. Iar dobanzile pe anii 2008 si 2009 sunt aproximativ egale cu suma de plata. Se poate sa imi ceara dobanzi de aproape 100% si chiar si penalitati?
Ajutati-ma va rog?
Cel mai recent răspuns: Emese-Ibolya Tavaszi , Consultant fiscal 11:39, 6 Decembrie 2011
va facem doar mentiunea ca dobanzile si penalitatile nu pot depasi obligatia de plata
Daca aveti PFA din 2008, trebuie sa platiti contributie in plus din 2008, chiar daca sunteti si angajata. Pe anii 2006-2007 verificati la Casa de Sanatate de ce figurati in evidentele lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pfa - neclaritati Mari_G Mari_G Buna ziua, va rog din suflet sa imi dati o sugestie in privinta contributiilor deoarece, sincera sa fiu, nu mai inteleg atatea modificari... Am un PFA din ... (vezi toată discuția)
Contract asigurari sociale pentru pfa AndaNec AndaNec Buna ziua, Sunt o PFA infiintata in anul 2007, impozitata in sistem real. Doresc sa inchei contract individual de asigurari sociale la stat (contributie ... (vezi toată discuția)
Casa de sanatate jonmih jonmih Buna ziua! Sunt angajat la o societate comerciala cu capital majoritar de stat, care si-a platit la timp obligatiile vis-a-vis de CASA de SANATATE. In paralel, ... (vezi toată discuția)