avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... calatorie minor strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

calatorie minor strainatate

Buna ziua
Pentru calatoria in strainatate al unui copil minor insotit de un parinte pe o perioada determinata (3 saptamani) in vacanta e suficienta declaratia de incredintare sau trebuie si tradusa(declaratia) in limba statului unde calatoreste pentru intoarcerea in tara?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sovid , utilizator 11:45, 9 Decembrie 2011
De declaratia acord a celuilalt parinte va fi nevoie doar la iesirea din tara, pentru politia de frontiera din Romania. Nu trebuie tradusa.
La intoarcere nu va va intreba nimeni de ea.
nu trebuie tradusa ,va spun sigur am calatorit cu copilul recent
Va multumesc pentru raspunsuri!
Sarbatori fericite tuturor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru minor geo81 geo81 Dupa ce am patit cu procura de la pasaport nu mai vrem, iar sa intampinam probleme si cu cea de intoarcere in italia(facuta la acelasi notar in italia)si vreau ... (vezi toată discuția)
Calatorie naya naya Doresc sa calatoresc cu copii fara sotul meu.Am certificat de casatorie romanesc.El si copii sunt cetateni sirieni.Copii au pasapoarte siriene,au insa si ... (vezi toată discuția)
Sentinta necesara la iesirea din tara cu copilul trebuie tradusa? rpc rpc Buna ziua, Copilul minor este in custodia mea, prin sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila. Pentru a iesi din tara cu copilul am nevoie de ... (vezi toată discuția)