buna ziua.
firma in care lucrez intentioneaza sa comcedieze un nr. de cca 20 lucratori .
s-a adus la cunostinta acestora (preaviz) , in data de 06.12.2011 ca incepand cu data de 24.11.2011 (noiembrie) sunt in preaviz pana pe data de 23.12.2011 (dec).
se presupune ca in aceasta perioada lucratorii au dreptul sa munceasca doar 4 h pe zi iar celelalte 4 h pot sa-si caute de lucru. este adevarat? sau trebuie sa lucreze 8 h pe zi in toate cele 20 zile lucratoare:
multumesc
Pe perioada de preaviz timpul de munca este cel prevazut in c.i.m. ... in cazul in care exista o altfel de prevedere cuprinsa in ccm aplicabil angajatorului, in reg.intern al acestuia sau in c.i.m. , atunci puteti beneficia de reducerea programului de munca.
Prevederea cu reducerea timpului de munca pe perioada preavizului acordat ca urmare a concedierii era prevazuta in CCMN care de la 01.01.2011 nu mai este in vigoare.
Perioada preaviz
Gabi151
Buna seara, am o intrebare in legatura cu perioada de preaviz. In prezent lucrez la firma privata in calitate de electromecanic si mi-am depus cererea de ... (vezi toată discuția)
Anuntare preaviz
vicar
Buna seara
problema mea este urmatoarea: lucrez intr-un notariat unde suntem angajati 3 oameni.
In cursul zilei de azi d-na ma anuntat ca de luni intru in ... (vezi toată discuția)