avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Preaviz dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Preaviz dupa CCC

buna!am si eu o intrebare dar inainte de toate va explic situatia mea la ora actuala.pana ieri am fost in ccc si am fost concediata de la locul de munca pt ca "ca urmare a reorganizarii activitatii, in scopul cresterii eficientei economice si a competitivitatii,prin masuri interne de eficientizare si reorganizare, din motive fara legatura cu persoana salariatei".de astazi sunt in preaviz pana in 04.01.2012.
Acum itrebarea mea este daca procedura este legala?
Multumesc anticipat!!!!cu stima Gyongyi!
Cel mai recent răspuns: beresgyongyi , utilizator 14:31, 6 Decembrie 2011
Da, procedura este legala daca s-a desfiintat locul de munca al dvs.
nu s-a desfiintat pt ca si in acest moment la locul meu de munca respectiv receptionera, lucreaza inca 2 persoane.si in acest caz?
1. Daca dvs. considerati ca locul de munca nu s-a desfiintat efectiv, dupa ce primiti decizia de concediere o puteti contesta la Tribunalul din judetul in care aveti domicliul.
2. Fiind litigiu de munca nu platitit taxe de tibru sau timbru judiciar dar e bine sa consultati un avocat pe dreptul muncii sa va ajute.
multumesc mult pentru raspuns!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu cic - departament desfintat andreiburciu andreiburciu Buna ziua Sotia mea isi termina concediul CIC in data de 01 martie 2012 si din data de 2 trebuie sa revina la munca . In timp ce era in concediu CIC, ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului frz frz m am intors la servici in date de 26.09.2013, dupa cei doi ani de cic dar surpriza domnul director m a anuntat verbal ca fabrica intra in reorganizare si ... (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii dupa ccc la un angajator in insolventa iulianaps iulianaps Buna ziua, Pe 16 oct trebuie sa ma intorc la serviciu, dupa concediul de crestere copil (dupa 11 luni, asa cum prevede legea). Angajatorul este in ... (vezi toată discuția)