buna ziua ! am avut prima infatisare pentru divort pe 2 decembrie., nevasta nu s-a prezentat deoarece este in italia, de trei ani si nici nu pot sa o anunt deoarece nu-i stiu adresa. in vara a fost acasa si eu am anuntat-o verbal ca dau divort. la proces judecatorul a zis ca pana la a doua infatisare sa fac dovada ca ea a fost instiintata despre cerea mea de divort. cum fac asta ? judecatorul a mai zis ceva despre anunt public dar din cauza emotiilor nu am intes bine ce a spus.
se publica un anun tintr-un ziar de tiraj national, gen Romania LIbera, Ev zilei, etc.
cumparati un ziar si cititi in el anunturile la categoria "citatii"si o sa vedeti cum trebuie sa arate.
dati anuntue de termenul de judecata si nu uitati sa cumparati ziarul in care se va publica anuntul,urmind sa il depuneti la dosarul instantei (doar pagina in care exista anuntul si nu tot ziarul).
Anunt ziar proces
craciun15
buna ziua
am un proces de divort in care trebuie sa aduc dovada publicarii intr.un ziar a faptului ca am citat la proces sotia care nu este in tara/. Cum se ... (vezi toată discuția)
Divort de la distanta
amalia.p
Am o problema si fiindca este urgenta, am sa fiu cat mai concisa posibil. Eu sunt casatorita, fara copii si fara bunuri de impartit cu sotul meu. De aproape un ... (vezi toată discuția)