avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Punere sub interdicþie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Punere sub interdicþie

Buna ziua,

Aveti idee care este procedura punerii sub interdictie a unei persoane? Ce instanta este competenta? Unde si cum depun dosarul, in cazul in care acesta se intocmeste?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: exuser , utilizator 08:50, 7 Decembrie 2011
instanta in raza careia se afla domiciliul celui pus sub interdicitie si se judeca cu participarea procurorului
Multumesc.
Ca instanta este judecatoria sau tribunalul sau curtea de apel?
judecatoria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instituire curatela adult cassy cassy buna dimineata! in prezent cererea de instituire a curatelei pentru un adult bolnav psihic se depune la Parchet ca pana acum (urmand ca parchetul sa trimita ... (vezi toată discuția)
Punere sub interdictie a majorului - instanta competenta, model de cerere, legislatia aplicabila gubithebest gubithebest Am in famile o persoana de 28 de ani care sufera de o boala mintala dobandita la nastere (creierul ei dezvoltantu-se insuficient). Intrebarile mele sunt ... (vezi toată discuția)
Procedura instituire tutela ceruta de copil pentru parintele bolnav de alzheimer DanyD DanyD Imi puteti spune va rog frumos care este procedura de instituire a tutelei ceruta de copil pentru unul din parinti bolnav de alzheimer, dupa Noul Cod ... (vezi toată discuția)