avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... deducere suplimentara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

deducere suplimentara

Ma aflu in urmatoarea situatie:
Sunt nou salariata, iar sotul detine PFA.
Doresc sa beneficiez eu de deducere suplimentara pentru copil.
Ce acte trebuie sa prezinta la salarizare la angajatorul meu?
Sotul poate elibera adeverinta din care sa rezulte ca nu beneficiaza de deducere,
sau este suficienta completarea unei declatatii pe propria raspundere?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 17:29, 6 Decembrie 2011
mirela.onciu a scris:

Ma aflu in urmatoarea situatie:
Sunt nou salariata, iar sotul detine PFA.
Doresc sa beneficiez eu de deducere suplimentara pentru copil.
Ce acte trebuie sa prezinta la salarizare la angajatorul meu?
Sotul poate elibera adeverinta din care sa rezulte ca nu beneficiaza de deducere,
sau este suficienta completarea unei declatatii pe propria raspundere?
Multumesc!

Ai nevoie de o copie dupa certificatul de nastere al copilului, de-o declaratie pe proprie raspundere a sotului precum ca nu beneficiaza el de aceasta deducere si cei de la personal iti dau ei, de acolo, un formular tipizat de completat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala pentru copil minor cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Rog ajutor in urmatoarea problema: Un salariat are un copil minor si sotia este plecata la munca in spania cate 3 luni, vine, pleaca ca tot ... (vezi toată discuția)
Adeverinta deducere suplimentara Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G La serviciul sotului meu se cere o adeverinta din care sa rezulte ca nu am declarate deduceri suplimentare pentru fiul nostru. In cazul in care sunt in ... (vezi toată discuția)
Coasigurat la sanatate luxa.roman luxa.roman Buna ziua; As vrea sa stiu si eu cum sa procedez cu asigurarile de sanatate, (am terminat somajul si nu mi-am gasit un loc de munca pana in prezent), neavand ... (vezi toată discuția)