avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Pot divorta dupa 3 saptamini de la casatorie . Motivul , dupa casatorie a inceput sa bea ,,nu imi doresc o viata linga un alcolic , cum pot divorta daca el nu e de acord . El a luat din casa o parte din banii de la nunta , restul erau la banca pe numele meu si i-am ridicat eu . Eu am dovezi (facturii , bonurii fiscale. etc ca am investit multi bani in organizarea nuntii se va tine cont de acestea in instanta ?

Cel mai recent răspuns: maria_clgruia , utilizator 18:22, 6 Decembrie 2011
Pacat ca renuntati atat de repede. Daca nu va intelegeti singura modaltate este sa va adresati instantei cu o cerere de divort iar pentru bunurile comune trebuie sa faceti ulterior partaj. Poate reusiti totusi sa il convingeti sa divortati de comun acord si atunci pt ca nu cred ca aveti minori puteti merge la un notar sau chiar la primarie.
multumesc pentru raspuns , dar el nu vrea sa mearga la notar , ma santajeaza ca e de acord cu divortul daca ii dau jumate din banii de la nunta , nu mai sunt jumate din bani pentru ca el a furat din casa o parte din ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț, pretenții materiale exagerate. contează infidelitatea în partaj? Danny9zeci Danny9zeci Buna ziua. O sa incerc sa fac un rezumat si sa dau detalii pe parcurs daca vreun avocat ma poate ajuta cu raspunsuri. Sunt casatorit de 1 an si 3 luni iar in ... (vezi toată discuția)
Divort Alex2016R Alex2016R Buna ziua azi am avut prima infatisare pt divort unde soțul meu a zis ca nu mai vrea să divorteze. Noi avem in cont niste bani pe care el ii vrea acum. Eu i ... (vezi toată discuția)
Despre divort la notar Elena_Aurelia Elena_Aurelia Vreau sa divortez,nu ne mai intelegem si avem doar 7 luni de cand am facut nunta si 4 ani de cand suntem impreuna,avem doar o masina luat impreuna dupa ... (vezi toată discuția)