Vreau sa divortez,nu ne mai intelegem si avem doar 7 luni de cand am facut nunta si 4 ani de cand suntem impreuna,avem doar o masina luat impreuna dupa nunta,daca noi divortam la notar cum impartim masina si in cat timp primeste despagubirea celalalt?cum se procedeaza si cat costa acest divort?
Puteti stabili de comun acord ca unul din soti sa il despagubeasca pe celalalat cu jumatate din valoarea masinii intr-o perioada rezonabila de timp, 1-2-3 luni. Inainte trebuie facuta mediere, un divort la notar poate ajunge pana la 1000 de lei dar are avantajul ca se termina cel mai rapid, in 30 de zile. Sau vindeti masina si impartiti banii in mod egal.
puteti divorta si pe cale administrativa, la primaria unde s-a incheiat casatoria, la notar va costa in jur de 1000 lei, masina o vindeti si impartiti banii de comun acord, sau va intelegeti omeneste, ca un proces de partaj va costa mult si dureaza.
la notar nu puteti divorta decat intelegandu-va in prealabil cu privire la toate aspectele. se poate divorta si parta bunururile si la mediator si costa si dureaza mai putin
Partaj
ContSters200656
Buna ziua,
Nu de mult sotul meu a intentat divort. Ma intereseaza sa stiu daca in monentul partajului se tine cont de contributia fiecaruia. Eu nu am fost ... (vezi toată discuția)