avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz in functie si tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz in functie si tulburare de posesie

intro localitate primaria a extins cladirea institutiei si din nu stiu ce motive sa extins cconstruind o incapere care un sfert este pe terenul vecinului,cativa metrii fara a exista o intelegere,au daramat si gardul care imprejmuia proprietatea respectivilor vecini ai primariei,sa depus plangere la parchet,este anchetat primarul ptr abuz si tulburare de posesie.intrebarea este,ce pedeapsa va primi,daca va primii si cat timp poate dura procesul,oare va fi pedepsit primarul?
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 07:25, 7 Decembrie 2011
Greu de previzionat. Doar instanta poate hotari, daca ajunge dosarul in instanta. Nici perioada nu se poate sti dinainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozitare moloz langa gardul meu si pe drumul comunal milikutza milikutza Am un teren pe care incerc sa-l intretin de la distanta (este o mostenire de pe mama mea si ajung cam o data pe saptamana). Am un vecin in lateral (ne desparte ... (vezi toată discuția)
Litigii pe terenuri învecinate luciana-vasilica luciana-vasilica Bună ziua, Sunt comoştenitoare a unui teren situat la marginea unui orăşel, pentru care avem certificat de moştenire, titlul de proprietate din anul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! vecinul a intrat abuziv peste terenul meu,cum il scot ? Livius74 Livius74 Buna ziua ! Am o un teren la tara unde am niste pruni , iar vecinul de langa mine (gard in gard) care are casa langa acest teren al meu a intrat 2-3 ... (vezi toată discuția)