avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Hotarare judecatoreasca

In urma obtinerii hotararii judecatoresti irevocabile din data de 16 noiembrie 2011, am depus cerere la agentia judeteana angajatoare de reintegrare pe post la data de 29 noiembrie 2011 .
Care este termenul legal pentru a obtine un raspuns favorabil din partea agentiei ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 7 Decembrie 2011
30 de zile, acesta este termenul legal.
teoleonard a scris:

In urma obtinerii hotararii judecatoresti irevocabile din data de 16 noiembrie 2011, am depus cerere la agentia judeteana angajatoare de reintegrare pe post la data de 29 noiembrie 2011 .
Care este termenul legal pentru a obtine un raspuns favorabil din partea agentiei ?

Termenul legal de raspuns este de minim 30 de zile si maxim 45 de zile , potrivit OG nr.27/2002.
Insa in cazul in care se refuza punerea in executare a hotararii judecatoresti privind reintegrarea în muncă se poate face plangere penala impotriva angajatorului, potrivit art.262 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare fara raspuns? arhontele arhontele 1. In sectorul bugetar se face o cerere pentru punerea in aplicare a unui titlu executoriu inainte de punerea in aparita in MO a'ordonantei care amana plata ... (vezi toată discuția)
Termen legal de raspuns la o sesizare claudyya4u claudyya4u Buna ziua. As dori sa stiu si eu in ce termen trebuie sa dea raspuns angajatorul (o societate comerciala) sesizarii unui angajat? Sesizarea presupune ... (vezi toată discuția)
Proces valentinatudorascu valentinatudorascu sunt in litigiu cu c.f.r.s.a.,am castigat si s-a dat hotarare definitiva si irevocabila pt castigarea tuturor drepturilor banesti,care este urmatorul pas pe ... (vezi toată discuția)