avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Calitate procesuala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Calitate procesuala

Buna Ziua,
Garda Financiara produce un prejudiciu unei societati comerciale, prin unele masuri abuzive. Acum societatea vrea sa cheme în judecata atat Comisariatul General al Garzii Financiare cat si ANAF. Referitor la ANAF, credeti ca ar trebui chemat ANAF-ul judetean sau cel central? Daca il chem pe cel central, instanta competenta din punct de vedere teritorial este Bucurestiul sau cea de la sediul pagubitului?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Competenta teritoriala a garzii financiare Lauravalentina Lauravalentina Buna ziua! Va rog sa-mi raspundeti, am o problema este legal pentru o societate comerciala care apartine de judetul Ilfov sa fie controlata de garda ... (vezi toată discuția)
Legalitate sau abuz? Adrian Copil Adrian Copil Este legal ca administratorul unei societati comerciale sa fie sunat de catre un comisar al garzii financiare pe telefonul mobil si sa fie invitat la sediul ... (vezi toată discuția)
Garda financiara stelian67 stelian67 Sunt actionar in doua societati comerciale si administrator pentru amindoua din anul 2000. De-a lungul a 10 ani am avut cite 7-8 controale de la Garda ... (vezi toată discuția)