Pe scara noastra exista 6 proprietari care sunt avocati. Acestia au clienti care vin zilnic la ei. Pe usa lor scrie barou de avocati xxx. Cativa vecini reclama la asociatie ca sunt deranjati de clientii avocatilor care urca si coboara des cu liftul, fac zgomot, consuma energie electrica. Solicita ca presedintele, comitetul sa interzica functionarea barourilor in blocul de locuinte. Cand au deschis barourile respective, in ani diferiti, nu au cerut aprobarea nimanui din asociatie. Nu am gasit in legislatie lamuriri. Ce parere aveti? Este indreptatita cererea proprietarilor neavocati sau e corect sa functioneze barouri de avocati in casa proprietarului care este avocat?
Va multumesc! Mi-ati dat cateva idei, argumente sa le raspund neavocatilor. Eu am mai incercat si le-am explicat ca e mai liniste intr-un apartament unde isi are biroul un avocat decat in apartamentul de deasupra mea unde stau in gazda 4 studenti de culoare fara somn pana la 1-2 noaptea.
Plata lift
persi
Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje la etajul 1, dar este blocat liftul la acest etaj , insa administratorul ne obliga sa platim lunar suma de 12 lei. ... (vezi toată discuția)
Problema lift
pro_sc1_34
Buna ziua, revin pe acest forum cu urmatoarea problema. In urma cu 2 ani m-am mutat intr-un apartament micut, care este vecin cu liftul.Liftul care este vechi ... (vezi toată discuția)