avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare

Buna Ziua
am o mica nelamurire
In anul 2009 cind am adus 2 camioane secand-hand,am platit dupa cum spune decizia emisa de adm. financiara taxa de poluare nu taxa de prima inmatriculare.
Intebarea epot cere sa imi restituie bani?specific pe decizie scrie taxa de poluare.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 18:09, 7 Decembrie 2011
Inainte de intrarea in vigoare a OUG nr. 50 din 2008 se numea taxa de prima inmatriculare. Ulterior aceasta a devenit taxa de poluare.
Raspunsul este afirmativ, formulati cerere de restituire catre AFP. Cand primiti raspunsul formulati contestatie in instanta.

Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2011
Marian Senchiu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate recupera taxa auto de poluare? Nelica Nelica Am cumparat un autoturism din Germania, in noiembrie 2008 si am platit 4066 ron taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera sceasta taxa daca inaintez o ... (vezi toată discuția)
Se platea taxa auto in 2007 sau nu vernica vernica Buna ziua, Am achizitionat un autoturism inmatriculat prima data in Romania in anul 2005. In anul 2007 a fost vandut si inmatriculat de al doilea ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare ionelazibi_94 ionelazibi_94 am citit prin articolele dumneavoastra si prin alte surse ca se poate recupera taxa de inmatriculare platita conform og 50/2008 prima varianta.eu am ... (vezi toată discuția)