avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Garantia lucrarilor de izolare termica la blocuri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Garantia lucrarilor de izolare termica la blocuri

Constructorul si-a depasit termenul de executie a lucrarii si acum se da peste cap sa termine pina de craciun,dar acest lucru aduce dupa sine mai multe neajunsuri:
-a schimbat polistirenul cu unul de o calitate mai proasta
-lucreaza la temperaturi scazute 0-5 grade Celsius
In acest caz se poate retine din restul de bani osuma pe perioada garantiei pe care ne-o da?Termenul de executie este depasit deci oricum va trebui facuta o anexa la contract.
Cel mai recent răspuns: marov22 , utilizator 13:25, 7 Decembrie 2011
In contractul cu cel ce realizeaza termoizolatia este important ce ati scris.
Atentie la materiale la calitatea lor.Nu va ajuta cu nimic restituirea de bani si aveti o lucrare
neconforma.
Imi permit sa va sfatuiesc sa nu dati restul de bani.Incheiati imediat anexa la contract in care sa
faceti specificatiile.Calitate materiale, lucrare.Daca depaseste termenul de executie
la fel va fi si cu termenul de garantie de mai lunga durata.Opriti in asociatie bucati din materialele
folosite ca probe martor.
De ce spuneti ca a schimbat calitatea polistirenului ?.Pe piata se gasesc baxuri de polistiren pe care scrie densitatea, de obicei toate firmele respecta ceea ce scrie pe folia de plastic in care se ambaleaza . Nu conteaza ce scrie sau ce se deseneaza pe baxuri ( ursi polari, pinguini , etc.).
Primele placi de polistiren erau mai rigide iar ce se pune acum se rupe chiar daca i-l bruschezi doar;deci chiar nu stiu cum va sta pe perete

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatie polistiren, casa intra pe terenul vecinului stefanp2803 stefanp2803 Buna ziua, Am autorizatie de consolidare si extindere pentru o casa in Bucuresti. Casa are 2 pereti construiti pe limita de proprietate (lateral-stanga si ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea blocurilor de locuinþe-obligativitate pentru toþi membrii asociaþiei de proprietari? ContSters116611 ContSters116611 Locuiesc într-un bloc construit în 1981 şi fac parte din asociaţia de proprietari a blocului. După mutarea mea (la puţin timp după darea în ... (vezi toată discuția)
Anexa nr. 1 la ordinul 1071 / 2009 trifoi1998 trifoi1998 Am gasit pe net, multumita d-lui \\"adriantot\\". METODOLOGIA DE CALCUL AL PERFORMAN³EI ENERGETICE A CLÃDIRILOR. Am citit cu mare atentie studiul de caz, ... (vezi toată discuția)