avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale magazin online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

magazin online

Buna imi spune si mie cineva cati pasi tre sa urmez ca sa deschid un magazin online si cat costa
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 08:19, 8 Decembrie 2011
In primul rand trebuie sa aveti o firma inregistrata la registrul comertului. Trebuie sa aibe obiect de activitate comert electronic. Sa aveti un site. Sa aveti un spatiu, proprietate sau inchiriat. Sa cunoasteti legea 365/2002, modificata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online marinaioana marinaioana buna ziua!as dori si eu sa stiu ce pasi sunt necesari pentru deschiderea unui magazin virtual.multumesc! (vezi toată discuția)
Magazin online marse marse Buna seara ! Am o firma ca are ca obiect de activitate comertul de orice fel.Pot sa deschid un site (magazin virtual) unde sa vand diverse produse? Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cerere verificare disponibilitate firma &rezervare denumire firma vladut28 vladut28 Buna ziua, Trebe sa infiintez un SRL. Am gasit pe net model de cerere care trebe dus la registrul comertului la sediu. Dar am gasit aici ca s-ar putea face ... (vezi toată discuția)