De ce? nu poti profesa din prima ca jurist si-am fost nevoit sa sustin examen pentru ocuparea postului,fiind licentiat cu o medie destul de bunicica 9 si 25 .Am dat examen totusi,lucrind in Primarie,chipurile iau obligat cei de la A.N.F.P.
Si intrebarea era ca...??? Consilier juridic este o functie publica, pe care se intra obligatoriu prin concurs/examen, cu avizul ANFP. Pe functia publica de consilier juridic nu se promoveaza, in urma absolvirii unei facultati de profil, chiar daca aveati deja raport de serviciu cu o institutie publica, incadrat anterior pe studii medii. Daca veti citi legea 188/1999 actualizata, modificata si republicata, o sa vedeti ca sigurele functii publice exceptate de la promovare, in urma absolvirii unei facultati de profil, sunt cele de consilier juridic si auditor. La examen nu ati avut in bibliografie si legea 188/1999?? Ca licentiat in drept, daca o citeati macar, ati fi vazut ca examenul pentru ocuparea functiei publice de consilier juridic se organizeaza obligatoriu de orice institutie publica, nu pentru ca "chipurile i-au obligat cei de la ANFP"!!
De ce? nu poti profesa din prima ca jurist si-am fost nevoit sa sustin examen pentru ocuparea postului,fiind licentiat cu o medie destul de bunicica 9 si 25 .
Vai!
Facultatea de Drept nu poate fi un profil iar profesia de jurist nu exista. Intrebarea este...?