avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Am terminat la Universitatea Hyperion profilul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Am terminat la Universitatea Hyperion profilul Facultatea de Drept sectia Drept

De ce? nu poti profesa din prima ca jurist si-am fost nevoit sa sustin examen pentru ocuparea postului,fiind licentiat cu o medie destul de bunicica 9 si 25 .Am dat examen totusi,lucrind in Primarie,chipurile iau obligat cei de la A.N.F.P.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:29, 7 Decembrie 2011
Si intrebarea era ca...??? Consilier juridic este o functie publica, pe care se intra obligatoriu prin concurs/examen, cu avizul ANFP. Pe functia publica de consilier juridic nu se promoveaza, in urma absolvirii unei facultati de profil, chiar daca aveati deja raport de serviciu cu o institutie publica, incadrat anterior pe studii medii. Daca veti citi legea 188/1999 actualizata, modificata si republicata, o sa vedeti ca sigurele functii publice exceptate de la promovare, in urma absolvirii unei facultati de profil, sunt cele de consilier juridic si auditor. La examen nu ati avut in bibliografie si legea 188/1999?? Ca licentiat in drept, daca o citeati macar, ati fi vazut ca examenul pentru ocuparea functiei publice de consilier juridic se organizeaza obligatoriu de orice institutie publica, nu pentru ca "chipurile i-au obligat cei de la ANFP"!!
konkistadorul a scris:
De ce? nu poti profesa din prima ca jurist si-am fost nevoit sa sustin examen pentru ocuparea postului,fiind licentiat cu o medie destul de bunicica 9 si 25 .

Vai!

Facultatea de Drept nu poate fi un profil iar profesia de jurist nu exista. Intrebarea este...?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
vai doamnelor! n-ati inteles nimic... conchistadorul ( cu k de la kilogram) a terminat la Hyperion.Punct! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de secretar intr-o comuna mariana3040 mariana3040 buna ziua. ma poate ajuta si pe mine cineva cu o documntatie completa privind organizarea concursului pentru postul de secretar al unei comune? va rog e urgent ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarului public primaria urziceni primaria urziceni Sunt referent de specialitate,III,grad I.superior,cu facultate de subingineri de 3 ani,in cadrul compartimentului achizitii,cu o vechime de peste 15 ani in ... (vezi toată discuția)
Ajutor - transformare functie ocsi68 ocsi68 Sunt licențiat în drept de 6 ani, lucrez într -o instituție publică cu aprox. 210 angajați- de nenumărate ori am solicitat conducerii (director,cont ... (vezi toată discuția)